пʼятниця, 05 березня 2010 16:18

Опублікували список ЗМІ, яких не пустять до Лазаровича

Опублікували список ЗМІ, яких не пустять до Лазаровича

Національна телевізійна компанія України склала список телеканалів, видань та журналістів, яким відмовлено в акредитації на прес-конференцію Василя Лазаровича, який буде виступати від України на "Євробаченні", повідомляє "Телекритика".

Зокрема, видання ТаблоID не зможе потрапити на прес-конференцію і телешоу Василя Лазаровича, яке має відбутися 6 березня на Першому каналі.

Відмову в акредитації виданню директор Василя Лазаровича Ольга Яринич мотивувала тим, що ТаблоID подає про Лазарович неправдиву інформацію, "що Лазарович - гей", а найбільшим гріхом видання є те, що воно не підтримує представника України на "Євробаченні-2010".

Існує ще й список всіх видань, яким вже відмовили, і яких не акредитують, якщо вони звернуться. Це "Газета по-киевски", Новий канал (всі програми), "Телекритика", газета "Жизнь", портал "Вся правда", "Попса.net", телеканал "ТЕТ" (лише одну конкретну журналістку не можна пускати).

Прес-служба НТКУ пояснила, що канал був змушений відмовляти в акредитації тим виданням, які, на думку команди співака, писали неперевірену інформацію про Василя Лазаровича.

Нагадаємо, відповідно до законодавства, недопущення представника ЗМІ до участі в прес-конференції, безпідставна відмова в акредитації, позбавлення можливості скористатися правом на отримання інформації розцінюється як перешкоджання професійній діяльності журналіста.

Зараз ви читаєте новину «Опублікували список ЗМІ, яких не пустять до Лазаровича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути