середа, 17 лютого 2010 13:27

Лазарович їде на "Євробачення" через ліжко? (ФОТО)

Автор: Фото: Тарас Подолян/Gazeta.ua
  Співак не хоче їхати на конкурс від іншої країни
Співак не хоче їхати на конкурс від іншої країни

Співак Віталій Козловський досі не може змиритися з тим, що Україну на конкурсі "Євробачення-2010" буде представляти Василь Лазарович.

Про це він розповів кореспонденту Gazeta.ua вчора під час участі у концерті "8 Березня у великому місті" у столичному палаці "Україна".

"Кожен рік у мене репресії з "Євробаченням". Я не розчарувався. Просто тепер знаю, що все у нашій країні робиться через постіль. Більшість артистів, які попадають на "Євробачення", проходять відбір через ліжко шоу-бізнесу. Багато хто здався, робить спробу поїхати на "Євробачення" від іншої країни. Але я не такий. Від іншої країни не поїду. Поки що для мене це принципово", - зізнався співак.

На питання, чи буде він подавати до суду на Лазаровича, Козловський спитав: "А хто такий Лазарович?"

Зазначимо, 55-й пісенний конкурс "Євробачення" відбудеться у травні в столиці Норвегії. За рішенням фахової комісії НТКУ Україну представлятиме Василь Лазарович. Попередньо без загальноукраїнського відбору на "Євробачення" їздили Олександр Пономарьов, котрий посів 14-те місце, і Руслана, яка стала першою.

Зараз ви читаєте новину «Лазарович їде на "Євробачення" через ліжко? (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути