четвер, 11 лютого 2010 17:42

Валевська ставить під загрозу участь Лазаровича у "Євробаченні" (ФОТО)

Співачка Наталя Валевська хоче представляти на конкурсі "Євробачення 2010" Росію. Вона братиме участь у російському відборі, який відбудеться 7 березня у Москві.

Про це вона сказала кореспонденту Gazeta.ua під час вечірки "Зіркова масляна" у ресторані "Панорама".

"Я готуюсь до російського відбору на "Євробачення". Поки що гроші треба на проїзди до Москви і на проживання в готелі", - розповіла Валевська.

Співачка зауважила, що не шукає спонсорів.

"Ні на чию підтримку, окрім власних сил, не розраховую. Всі думають, що я сподіваюсь на підтримку Алли Пугачової, бо перемогла в її радіошоу "Алла шукає таланти". Алла Борисівна і так зробила для мене все, що обіцяла. Я їй вдячна", - підкреслила вона.

Валевська додала, що хотіла представляти Україну.

"Збирали кошти для участі у конкурсі. Записували нові пісні, шили костюми, ставили номери. Гроші витратили. А їх потрібно відпрацьовувати. Мене продюсує мій чоловік Володимир Пригладь", - наголосила співачка.

Дівчина розповіла, що її чоловік найняв адвоката, який направив листи президенту Віктору Ющенку і прем"єру Юлії Тимошенко.

"У них просимо провести відбір на Євробачення в Україні. Поки що відповіді немає. Василь Лазарович має сильний голос, гарно співає, але він не найкращий представник України на "Євробаченні". Найкращого має визначати український народ у конкурсній боротьбі", - зауважила вона.

Співачка місяць тому наростила волосся і зробила чуб. На вечірці вона була у чорній коктейльній сукні до колін. Оперезалася чорним шкіряним поясом. Готувала млини з абрикосовим варенням за рецептом своєї матері.

"Дуже рідко можу себе побалувати млинцями. Я схильна до повноти і тому тримаю себе в руках. Тільки трошки поїм солодкого і з"являються одразу зайві кілограми. Чоловіку млинці не дозволяю, бо він теж схильний до повноти", - зазначила Валевська.

Зауважимо, торік на "Євробаченні" Росію представляла українка Анастасія Приходько. Вона теж обіцяла прийти на вечірку "Зіркова масляна", але не прийшла. Подейкують, через те, що погано себе почувала. Зараз Приходько знаходиться на сьомому місяці вагітності, але досі виступає на концертах.

Окрім Валевської, цього року заявки на участь в російському відборі подала співачка Наталія Волкова.

Від України на "Євробачення" Національна телекомпанія України обрала співака Василя Лазаровича.

Фото: Тарас ПОДОЛЯН/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Валевська ставить під загрозу участь Лазаровича у "Євробаченні" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути