пʼятниця, 26 лютого 2010 13:27

Лазарович в компанії Лободи та Кароль обиратиме пісню для "Євробачення"

 

6 березня у прямому ефірі Першого національного обиратимуть пісню, з якою Василь Лазарович представлятиме Україну на пісенному конкурсі "Євробачення 2010".

"Під час виступу Василь виконає 6 пісень. Шляхом голосування журі та глядачі оберуть одну композицію, - розповів кореспонденту Gazeta.ua директор співака Ольга Яринич. - Якщо дві пісні наберуть однакову кількість балів, переможе та, за яку проголосує журі".

Лазорович виконає пісні українською, іспанською, італійською та англійською мовами.

На концерті виступатимуть Тіна Кароль, Світлана Лобода, Олександр Пономарьов, Джамала, дует "Світязь". Приїдуть співаки із Білорусі, Вірменії, Азербайджану та Німеччини, які цього року змагатимуться за перемогу на пісенному конкурсі "Євробачення".

Зазначимо, пісня для "Євробачення" може виконуватися українською, англійською, італійською або іспанською мовою. Максимальна тривалість - три хвилини. Запропонована пісня не повинна бути до жовтня 2009 року комерційно реалізована, тобто не повинна була поширюватися за допомогою Інтернету, а також на будь-яких носіях, у теле-, радіоефірі, або виконуватися публічно.

Згідно з правилами "Євробачення", співак наживо виконує пісні на сцені у супроводі записаної інструментальної фонограми, в якій відсутні будь-які види вокального виконання, а також інструментальні імітації людського голосу. Одночасно на сцені можуть перебувати не більше шести артистів.

"Євробачення 2010 " відбудеться з 25 по 29 травня в Осло (Норвегія).

Зараз ви читаєте новину «Лазарович в компанії Лободи та Кароль обиратиме пісню для "Євробачення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути