Ексклюзиви
вівторок, 14 квітня 2009 09:38

Опозиція посадить грузинів в клітки

Опозиція посадить грузинів в клітки
Грузинська опозиція, що вимагає відставки президента країни Михайла Саакашвілі, збирається встановити по всьому Тбілісі клітки для громадян, які символізуватимуть, що Грузія перетворилася на поліцейську державу, повідомив журналістам лідер Об"єднаної опозиції Леван Гачечіладзе.

У клітках "чергуватимуть" громадяни, які підтримують вимоги опозиції.

Брат лідера Об"єднаної опозиції, знаменитий в Грузії співак Георгій Гачечіладзе ("Уцнобі" - Невідомий, пер.) вже третій місяць добровільно знаходиться в замкнутій імпровізованій камері, заявляючи, що "сидітиме до зміни влади".

У клітках "чергуватимуть" громадяни

Добровільного в"язня відвідують політики та громадські діячі для обговорення ситуації в країні. Політичне реаліті-шоу показує в прямому ефірі опозиційний канал "Маестро".

У Тбілісі з 9 квітня проходить акція опозиції з вимогою відставки Михайла Саакашвілі з поста президента Грузії.

Нагадаємо, що 10 квітня лідери опозиції оголосили про народну непокору. Опозиція заявила, що доти, поки Саакашвілі не піде у відставку, щодня о 15.00 в Тбілісі проводитимуться три акції - перед парламентом, перед Громадським телебаченням і біля метро Авлабар, учасники яких перекриватимуть головні дороги столиці Грузії до 21:00 вечора.

Разом з тим, лідери опозиції пригрозили владі, що якщо їхня вимога про відставку Михайла Саакашвілі не буде виконана в найближчий день, подібний "фронт протистояння" ростиме і охопить всю країну.

За матеріалами Новости-Грузия, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Опозиція посадить грузинів в клітки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути