пʼятниця, 26 жовтня 2012 09:57

Олександр Лукашенко звинуватив чоловіків у появі гомосексуалізму

Олександр Лукашенко звинуватив чоловіків у появі гомосексуалізму
Фото: tsn.ua

Президент Білорусії Олександр Лукашенко поділився деякими своїми роздумами про природу гомосексуалізму і своє ставлення до цього явища з кореспондентами англійського видання Independent.

З'ясувалося, що гомосексуалізм в принципі - "за межею розуміння" білоруського лідера. Тим не менше, він намагається зрозуміти це явище і відчуває різні емоції у ставленні до геїв і лесбіянок. Перших він не сприймає, тому що, зокрема, у них немає дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович хоче бути єдиним олігархом, як Лукашенко і Путін - Портников

"Свят-свят! Господь з ними! Я ніде ініціативно не обговорюю і більше того, не засуджую їх. Тому що поки це за межами мого розуміння. Тому, якщо не розумієш, навіщо лізти в цю проблему і в цю тему. Але я говорю прямо, що зараз я це не сприймаю. Більш того, я якщо це і сприймаю, то вкрай негативно, я це вважають украй ненормальним. Але ще раз кажу критерій - якщо це нормально, то чому немає дітей?! " - говорить президент Білорусії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хіба кліше, що наші дівчата і їсти приготують, і не випендрюються, як німкені?" - письменник

Що ж до одностатевих жіночих пар, то Лукашенко їх не звинувачує, хоча дітей у них немає теж. Тут президент бачить недопрацювання чоловіків.

"Це наша, мужиків вина, що жінка сьогодні жінці замінила чоловіка. Це наша вина. Тому я жалкую. Ми неспроможними виявилися мужиками для деяких жінок. Те, що вони в нас повинні були знайти, вони почали шукати в жінці. Тому я з жалем сприймаю це лесбіянство ", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Лукашенко звинуватив чоловіків у появі гомосексуалізму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути