понеділок, 19 березня 2012 22:52

Спецтема: Зґвалтування та вбивство Оксани Макар

Оксані Макар не вистачає рідкісної групи крові

Оксані Макар не вистачає рідкісної групи крові

Жертва миколаївських гвалтівників Оксана Макар залишається у вкрай важкому стані. Зараз головною проблемою є нестача крові для дівчини. Вона у неї рідкісна - четвертої групи, повідомляє ТСН.

У дівчини - зараження крові, тому їй постійно потрібно переливати плазму і еротроцитарну масу. Кров збирають по всій області, але сформувати запаси хоча б на кілька наступних днів поки не вдалося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мажора та гвалтівника Оксани Макар у 3-річному віці взяли із дитбудинку

Зараз у донецькому опіковому центрі дихати Оксані допомагає апарат штучної вентиляції легенів. Лікарі намагаються перевести пацієнтку на самостійне дихання. Для цього дівчині вже провели процедуру промивки легких.

На завтра лікарі запланували першу пластичну операцію. Уражені ділянки на тілі дівчини будуть закривати штучною шкірою. Але в операційну несвідому пацієнтку доставили ще сьогодні вранці.

"Ми сьогодні беремо в операційну - робимо ревізію ран, і залежно від того, що там побачимо - будуть визначені наші дії", - пояснив керівник Донецького опікового центру Еміль Фісталь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вона в нас не перший раз була. Приходила сама, а йшла із кимось" - бармен про Макар

Нагадаємо, 9 березня, в кафе "Рибка" 18-річна Оксана познайомилася із Присяжнюком, 23-річним Євгенієм Краснощоким та 22-річним Артемом Поганисяном.

Вони пішли на квартиру до Максима, через дорогу від кафе. Там дівчину згвалтували і придушили. Непритомну віднесли на будівельний майданчик, неподалік дому. Кинули в яму зі сміттям та підпалили. Наступного дня чоловік, який прийшов забрати машину зі стоянки, почув стогін. Викликав міліцію. Обгорілу та голу Оксану знайшли в ямі із тліючим сміттям та відвезли до лікарні.

ВІДЕО: Зізнання миколаївського виродка виклали в інтернет

Дівчині ампутували праву руку, зараз вона перебуває у Донецькому опіковому центрі. Наразі Оксані у лікарні стає краще. Вночі їй прокололи препарат, який розкриває легені. Після проведення повторної бронхоскопії лікарі констатували, що в легенях у дівчини не так вже багато слизу і вони починають функціонувати.

Зараз ви читаєте новину «Оксані Макар не вистачає рідкісної групи крові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути