пʼятниця, 20 липня 2007 12:48

Оголосили номінантів премії Emmy за 2007 рік

Оголосили номінантів премії Emmy за 2007 рік
У Лос-Анджелесі в четвер оголосили список номінантів на премію Американської телевізійної академії - Emmy.

Цього року лідером по популярності, висунутим в 15-ти номінаціях, став серіал "Клан Сопрано" від компанії HBO, навколо якого ще місяць тому велися жаркі дискусії. Картина отримала визнання за драматизм, а на отримання індивідуальних нагород номіновані актор Джеймс Гандолфіні і актриса Еді Фалко.

Слідом за "Кланом Сопрано" по кількості номінацій слідують фільми "Дурепа Бетті" (11 номінацій) і "Анатомія Грей" (10 номінацій).

У номінації "кращий драматичний серіал" "Клан Сопрано" конкурує з "Героями" компанії NBC, "Доктором Хаусом", знятим каналом Fox, а також серіалами "Юристи Бостона" і "Анатомія Грей", випущеними ABC.

Навпаки, для фільму "Вогні п"ятничної ночі", знятого NBC і що пройшов на ура" цього сезону по телебаченню, спроба отримати заслужене визнання закінчилася провалом. Дивно, але повний драматизму серіал "Залишитися в живих" також випав з когорти потенційних головних призерів. Хоча ця картина компанії ABC і була відмічена в номінаціях кращого сценарію, режисури і гри акторів (Майкл Емерсон і Тері О"Квін).

У номінації "кращий комедійний серіал" разом з вже відомими картинами представлені "Дурепа Бетті" і 30 Rock. Окрім них за право вважатися кращою комедією поборяться фільми "Антураж", "Офіс", "Два з половиною чоловіки".

У боротьбі за право вважатися кращим актором бере участь Джеймс Гандолфіні, який зіграв в серіалі "Клан Сопрано" главу сім"ї Тоні Сопрано, а також Х"ю Лорі, відомий як доктор Грегорі Хаус - пропалений цинік з серіалу "Доктор Хаус". Разом з ними номіновані актори Деніс Лері, який зіграв пожежника Томмі Гевіна в серіалі "Врятуй мене" і його колега і двократний призер Емі Джеймс Спейдр, зайнятий у фільмі "Юристи Бостона".

У номінації "краща актриса" змагаються Салі Філд ("Брати і сестри"), Кіра Седжвік ("Доводчик"), Марішка Харжітей ("Закон і порядок: спеціальний корпус"), Патіріция Аркетт ("Медіум"), Мінні Драйвер ("Багачі") і Еді Фалко ("Клан Сопрасно").

У номінації "кращий комедійний актор" представлені Рікі Герваїс (Extras), ТонІ Шелу ("Монк"), Стів Керелл ("Офіс"), Алек Болдуін (30 Rock) та Чарлі Шин ("Два з половиною чоловіки").

На нагороду "краща комедійна актриса" претендують Феліситі Хаффман ("Відчайдушні домогосподарки"), Джулія Луї-Дрейфус ("Нові пригоди старої Крістін"), Тіна Фей ("30 Rock"), Америка Феррера ("Дурепа Бетті"), Мері-Луїза Паркер ("Травичка").

На відміну від останніх років, коли вибір номінантів носив скандальний відтінок, на цей раз організаторам нагородження вдалося уникнути докорів з боку кінокритиків і насмішок глядачів.

Урочиста церемонія вручення премії Американської телевізійної академії пройде 16 вересня в Лос-Анджелесі в Shrine Auditorium., повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «Оголосили номінантів премії Emmy за 2007 рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути