Ексклюзиви
понеділок, 28 серпня 2006 17:41

У Лос-Анджелесі роздали премії "Емі"

 

У неділю ввечері в Лос-Анджелесі відбулася 58-а щорічна церемонія вручення телевізійної премії "Емі" (Emmy).

Більшість нагород в категорії "драматичний серіал", що вважається найпрестижнішою, в 2006 році дісталося серіалу телекомпанії Fox "24" - політичному трилеру, головну роль в якому виконує Кіфер Сазерленд.

Серіал "24", що претендував на 12 нагород в цій категорії, завоював три "Емі": "кращий серіал", "краща режисура" і "кращий актор в головній ролі".

Кращою актрисою в головній ролі в драматичному серіалі названа Марішка Харжітей, що отримала "Емі" за роботу в "Закон і порядок: спеціальний корпус".

Лікарська драма "Grey"s Anatomy", що претендувала на 11 "Емі" в категорії "драматичний серіал", отримала лише одну нагороду - за кращий підбір акторів.

У категорії комедій головна нагорода дісталася серіалу "Офіс".

"Емі" за кращу чоловічу роль в комедійному серіалі отримав Тоні Шелуб, який зіграв у "Дефективному детективі". У 2003 році Шелуб за роботу в цьому ж серіалі вже отримував нагороду в цій же категорії.

Серіал "Західне крило", що закрився цього сезону, а нові правила дали можливість брати участь в "Емі" 2006 року, завоював нагороду в номінації "кращий актор другого плану в драматичному серіалі", яка дісталася Алану Альда.

У розділі "Міні-серіали" більшість нагород отримала історична драма "Єлизавета I". Фільму дісталися нагороди в номінаціях - "кращий міні-серіал", "краща режисура", "кращий виконавець головної ролі в міні-серіалі" - Хелен Міррен, "кращий підбір акторів". Джеремі Айронс за роботу в "Єлизаветі I" отримав нагороду як кращий актор в ролі другого плану, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Лос-Анджелесі роздали премії "Емі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі