Ексклюзиви
четвер, 27 жовтня 2011 18:22

Одяг з секонд-хенду змінює характер людини

Одяг з секонд-хенду змінює характер людини

Біоенергетики стверджують, що одяг з секонд-хенду має енергетику попереднього господаря, яка не завжди може позитивно впливати на нового власника.

"У мене на очах змінився син: став злим, рідко приходить додому. Навіть голос у нього помінявся, - пише в листі в редакцію Валентина Ігорівна з міста Ужгород на Закарпатті. - Кричить на нас з батьком, коли вертається з дискотеки п'яний. Хоч ще торік був спокійним і тихим. Сестра моя каже, що це через те, що я йому речі купую на секонд-хенді".

Лист коментує київський біоенергетик 52-річна Ольга Старостенко.

"Одяг з секонд-хенду може змінити звички і характер людини, яка буде його носити, - каже Ольга Василівна. - Речі, що були у вжитку, справді володіють енергетикою попереднього господаря. Це може негативно впливати на здоров'я та настрій людини. Вона починає раптово хворіти. Може непритомніти й мати високу температуру. Так організм бореться з інформаційно-енергетичними потоками, які переходять на нового носія від попереднього власника".

На полиці секонд-хенду часто потрапляють речі після покійників, хворих лежачих людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На кожного українця припадає по 32 кілограми секонд-хенду - експерт

"Одяг має голографічну або хвильову структуру попереднього господаря. Вона проникає в енергополе людини і руйнує його. При виборі вживаного одягу дотримуйтесь простого правила: чим ближче до тіла одяг, тим ретельнішої енергетичної очистки він потребує. Не варто купувати на гуманітарці білизну, взуття, шапки й рукавиці".

Увесь негатив з людини виходить через ноги. Врахуйте це, коли купуєте ношені чоботи чи туфлі.

"У нас прийнято, що родичі роздають речі покійника друзям і знайомим. Якщо знаєте, що померлий хворів, мав багато ворогів, любив випивати, мав неприємності на роботі, у бізнесі, жив самотнім, бо не міг знайти собі пару, мав пухлини або серйозні проблеми зі здоров'ям, не носіть після нього одяг. Якщо не можете відмовити людині, яка його дарує, то візьміть і спаліть. Навіть у  квартиру свою не заносьте, бо енергія швидко поширюється  в просторі".

Радить, як очистити одяг, який придбали у магазині секонд-хенду.

"Річ вторинного вжитку можна очистити вогнем. Поставте одяг у коло свічок і помоліться. У сонячну та вітряну погоду повісьте річ на вулиці. Коли перете, додавайте у воду сіль – це давній оберіг від злого та нечистого".

Зараз ви читаєте новину «Одяг з секонд-хенду змінює характер людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути