субота, 27 серпня 2011 12:37

Мерія таки вирішила демонтувати "секонд-хенд" на Шулявці

Мерія таки вирішила демонтувати "секонд-хенд" на Шулявці

Столична влада вирішила припинити функціонування ринку "секонд-хенд" на Шулявці, який вже понад рік працює без відповідних дозволів, повідомляє Українська правда.Київ. Торговцям пропонують перейти на інші ринки.

Солом'янська райдержадміністрація повідомила, що договір на оренду земельної ділянки приватним підприємством "Азнавур" закінчився ще у березні 2010 року.

МАФи на ринку працюють без дозвільної документації. Неодноразово на території ринку траплялися серйозні пожежі, які відчутно пошкодили опори Шулявського шляхопроводу.

Зважаючи на ці факти та на численні звернення мешканців району райадміністрація звернулась до прокуратури з проханням вивчити ситуацію та вжити відповідних заходів.

Прокуратура, провівши розслідування, видала припис на демонтаж торговельного майданчика "Азнавур".

Керівництво Солом'янської райдержадміністрації направило представникам ринку  "Азнавур" (близько 350 працівників)  пропозиції щодо працевлаштування торговців в інших закладах торгівлі Києва: на ринку "Деміївський" у Голосіївському районі, "Дарницькому ринку" та ринковому майданчику "Агроринок" у Дарницькому районі; "Дніпровському ринку" у Дніпровському районі; ринках "Оболонь", "Куренівський", "Полісся" та "Мінський" в Облонському районі.

Нагадаємо, після чуток про знесення "секонду" продавці намагаються продати весь свій товар, при чому за заниженими цінами.

Зараз ви читаєте новину «Мерія таки вирішила демонтувати "секонд-хенд" на Шулявці ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути