пʼятниця, 13 лютого 2009 15:28

Спільний друг Саркозі та Бруні розповів правду про їхній роман

Спільний друг Саркозі та Бруні розповів правду про їхній роман
"Президент був вірний своєму поривчастому характеру: познайомившись з Бруні на вечері у спільного друга, він того вечора ж запропонував їй руку та серце і заявив, що вони будуть на зразок Мерілін Монро та Джона Кенеді", - пише TheTimes.

Все це стало відомо з автобіографії того самого друга, який запросив Ніколя Саркозі та Карлу Бруні до себе повечеряти, Жака Сегели, відомого французького фахівця з реклами.

"Відтепер я погоджуся жити тільки з чоловіком, який зробить мені дитину!"

Саркозі, якого за місяць до цього кинула попередня дружина, Сесилія, сам попросив Сегела познайомити його з Карлою, пише видання. Коли Карла відмітила, що він славиться баболюбом, Саркозі заявив: "Моя репутація не гірша за твою. Я бачу тебе наскрізь. Я знаю про тебе все, тому що я - все одно що ти". Інші гості притихли.

Саркозі запропонував Карлі оголосити про заручини. "Жодних заручин! Відтепер я погоджуся жити тільки з чоловіком, який зробить мені дитину!" - відповіла Карла. "П"ятьох я вже виростив. Чом би не завести шостого?" - парирував Саркозі. Він шепнув їй на вухо: "Поб"ємося об заклад, що у тебе не вистачить духу поцілувати мене в губи у всіх на очах". Вона промовчала, але поїхали вони разом, оповідає видання зі слів Сегела.

Сегела запевняє, що відразу зрозумів: Карла зацікавилася Саркозі, оскільки вона стала носити туфлі на плоскій підошві, аби не нависати над коротуном-президентом.

За матеріалами InoPressa.ru, Topnews

Зараз ви читаєте новину «Спільний друг Саркозі та Бруні розповів правду про їхній роман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути