четвер, 18 вересня 2008 09:00

Папарацці застали Ніколя Саркозі за інтимними ласками (ФОТО)

Президент Франції Ніколя Саркозі влаштував собі другий медовий місяць, відправившись з дружиною Карлою Бруні на Лазуровий берег. Несподівані події в Південній Осетії змусили його перервати канікули і летіти до Москви на зустріч з президентом Росії, а потім і в Тбілісі. Але Саркозі повернувся до своїх обов"язків.

Літня відпустка Президента Франції почалася на віллі GapNegre біля тихого курортного містечка Ле Лаванду. Три тижні вони з дружиною каталися на водних лижах, купалися і засмагали. Потім довелося екстрено вилетіти до Росії і Грузії. Після повернення пара перемістилася в містечко Кавальере.

Вирішивши, що на скелястих пляжах він надійно сховався від журналістів, Ніколя Саркозі роздягнувся. Проте фігура 53-річного Саркозі виявиилася далека від досконалості - жирок на животі, в"ялуваті м"язи. Карла, втім, на такі дрібниці уваги не обертала і танула під пристрасними поглядами чоловіка.

На розчарування тих папарацці, що караулять парочку, Карла на цей раз була сама скромність. Проте, першій леді Франції не вдалося приховати шикарне тіло у фіолетовому купальнику.

"Мені дуже подобається ходити по жорстких каменях, - говорить діва. - Стимулювання нервових закінчень стопи корисне для всього організму".

Зате порадував фотографів Ніколя Саркозі, який приставав до дружини з інтимними ласками, повідомляє Топньюз.ру.

Зараз ви читаєте новину «Папарацці застали Ніколя Саркозі за інтимними ласками (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути