понеділок, 06 липня 2009 13:03

Обама прилетів до Москви

Обама прилетів до Москви
У понеділок, 6 липня, президент США Барак Обама прибув з офіційним триденним візитом у Москву.

Літак президента приземлився в Москві в урядовому аеропорту Внуково-2.

Як повідомлялося, глава Білого дому розпочне програму візиту з покладання вінка до могили Невідомого солдата в Олександрівському саду. Потім в Кремлі його прийме президент РФ Дмитро Медведєв, після чого обидва лідери дадуть спільну прес-конференцію.

Увечері Барак та Мішель Обама мають намір зустрітися із працівниками американського посольства в Москві, а потім запланований офіційний обід з участю президентів двох країн і їх дружин.

Як очікується, у ході візиту Обама і Медведєв підпишуть новий рамковий документ за договором про стратегічні наступальні озброєння. Крім того, президенти двох країн обговорять проблеми розширення НАТО і розміщення американських систем ПРО в Європі. Також підніматимуться теми Ірану, Афганістану та Північної Кореї.

Нагадаємо, напередодні візиту Обама в інтерв"ю російським ЗМІ заявив, що мета його приїзду в Росію - натиснути кнопку перезавантаження відносин двох країн.

У свою чергу президент РФ Дмитро Медведєв зазначив, що в даний момент російсько-американські відносини, які за колишньої адміністрації США "суттєво деградувати", почали відроджуватися, повідомляє РІА Новості.

Зараз ви читаєте новину «Обама прилетів до Москви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути