Ексклюзиви
понеділок, 06 липня 2009 08:52

Обама вилетів до Медведєва

Обама вилетів до Медведєва
Президент США Барак Обама вилетів з офіційним візитом до Москви. Американський президент і супроводжуючі його особи вилетіли на "борту номер один" (Air Force One) з авіабази Ендрюс у Меріленді.

Очікується, що літак прибуде до російської столиці о 13:20 за московським часом (12: 20 за київським).

Спочатку він покладе вінок до могили Невідомого солдата. Потім у Кремлі його прийме президент РФ Дмитро Медведєв, після чого обидва лідери дадуть спільну прес-конференцію.

Увечері Барак та Мішель Обама збираються зустрітися зі співробітниками американського посольства в Москві, а потім заплановано офіційний обід за участю президентів двох країн і їх дружин.

Раніше повідомлялося, що на час візиту американського президента повітряний простір Московського регіону стане безпольотною зоною, а на підмосковних аеродромах на бойовому чергуванні перебуватимуть кілька десятків винищувачів.

Літак Обами приземлиться в аеропорту Внуково-2. Крім того, поки що тримається в таємниці, з міркувань безпеки, у якому із московських готелів зупиниться президент з родиною (в поїздці супроводжує його дружина Мішель і доньки).

У ході візиту з 6 по 8 липня президент Обама проведе переговори з президентом Росії Дмитром Медведєвим.

Головною темою переговорів Дмитра Медведєва і Барака Обами стане майбутнє Договору про стратегічні наступальні озброєння. Дія попередньої угоди про СНО закінчується вже в грудні. Очікується, під час візиту Обами буде підписано новий рамковий документ.

Крім того, Дмитро Медведєв обговорить зі своїм американським колегою проблеми розширення НАТО і розміщення ПРО в Європі. Також підніматимуться теми Ірану, Афганістану та Північної Кореї.

Раніше повідомлялося, що президент Росії Дмитро Медведєв сподівається на досягнення конкретних результатів під час майбутнього візиту до Москви президента США Барака Обами.

Президент США Барак Обама заявив, що мета його приїзду до Росії - натиснути кнопку перезавантаження відносин двох країн.

За матерiалами: Lenta.ru, NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Обама вилетів до Медведєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути