середа, 27 листопада 2019 05:05

Оголосили тендер на добудову мосту в Запоріжжі

Оголосили тендер на добудову мосту в Запоріжжі
Міст у Запоріжжі не можуть побудувати 15 років.

Для будівництва мосту в Запоріжжі, про який говорять багато років, оголосили тендер.

"Три тижні тому був у Запоріжжі, де поставив завдання підготувати та оголосити тендер на добудову всім відомого мосту. Так от, тендер оголосили. А вже на початку наступного року почнемо будівництво", - повідомив у Фейсбук прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

Він обіцяє, що "першу частину об'єкту "Укравтодор" має завершити вже за два роки. Туди входить будівництво 21 штучної споруди, зокрема двох мостів через Дніпро із виїздами на Прибережну магістраль та проспект Соборний. Ця частина будівництва відкриє проїзд з правобережної частини міста через Дніпро та острова Хортиця трьома смугами руху з виїздом на Прибережну магістраль та вул. Тюленіна. Це вже суттєво розвантажить рух у місті".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це якийсь треш" - прем'єр Гончарук від побаченого у Запоріжжі

Гончарук наголосив, що "будівництво цього мосту - наш пріоритет. Символу корупції, який вже 15 років ніяк не можуть побудувати, - не місце в сучасній Україні".

Нинішній міністр інфраструктури Владислав Криклій уточнив, що в держбюджеті-2020 заклали частину коштів. "Перші 1,25 млрд грн вже заклали на наступний рік, але ми плануємо залучити різні фінансові інструменти, щоб мати швидші темпи будівництва", - написав Криклій у Facebook.

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук приїхав до Запоріжжя і жахнувся від мосту-довгобуду. "Місто з великим потенціалом, але занедбане неефективним менеджментом. За прикладами далеко ходити не треба".

Зараз ви читаєте новину «Оголосили тендер на добудову мосту в Запоріжжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути