неділя, 21 листопада 2021 01:30

Новий рекорд: в Україні приготували найбільший хот-дог

У Харкові приготували найбільший в Україні хот-дог, який потрапив до Книги рекордів України в категорію "Кулінарне мистецтво". Про це повідомила керівниця Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова на сторінці у Facebook.

Його довжина склала 2 метри 16 см. Велетня приготував Роганський м'ясокомбінат. Головним інгредієнтом стала, звісно, класична сосиска. Традиційно для приготування улюбленого всіма фаст-фуду пішла корейська морква, солені огірки, маринована цибуля і сир. А також - майже по літру кетчупу і гірчиці.

 

"Щоб винести на сцену такий гігантський хот-дог потрібно буде як мінімум 6 людей. І вдесятеро більше, щоб його з'їсти", - зазначила Лана Вєтрова.

Зазначимо, харківський хот-дог перевищив попередній рекорд завдовжки 1 метр 83 см, який у вересні цього року приготували у Києві, а два роки тому теж у столиці став рекордним хот-дог довжиною 1 м 20 см.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найвищий в Україні мурал прикрасив столичний ТРЦ: "космічні" кадри

У місті Валки на Харківщині 375 дорослих і дітей одночасно свистіли на традиційній глиняній іграшці - валківському свистку. Подію внесено до Національного реєстру рекордів України.

Зараз ви читаєте новину «Новий рекорд: в Україні приготували найбільший хот-дог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути