понеділок, 08 жовтня 2012 17:20

"Нова програма не поступатиметься "Цирк дю Солей": київський цирк відкрив новий сезон
14

У новій програмі - багато запрошених артистів з Європи
Фото: Фото: Андрій Шматов
Артисти відповідально готувалися до відкриття нового сезону
Разом з артистами, в гості приїхало багато тварин з інших країн

4 жовтня у столичному цирку відкрили новий сезон. До 16 грудня тут показуватимуть програму "Цирк класичний, фантастичний!".

"Нова програма не буде поступатися знаменитому "Цирк дю Солей". Наші глядачі теж зможуть побачити неймовірні трюки, номери в повітрі без підтримок і багато іноземних зірок", - розповів кореспонденту Gazeta.ua художній керівник цирку Володимир Шевченко під час презентації нової програми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведмедям на зиму купили ТРИНАДЦЯТЬ БАНОК МЕДУ

"В нас виступатимуть артисти з різних країн світу. В Росії артистів брати дуже дорого, їх легше запросити з Європи. Тому більшість запрошували саме звідти",- додав він.

У новій програмі глядачам покажуть дресированих верблюдів, перегони на страусах і боксерський поєдинок із кенгуру.

"Тварин було дуже важко перевозити через кордон. Кенгуру Чарлі шість діб не пропускають через митницю. Кому не дзвонив — ніхто допомогти не може. А митники не розуміють, що у вольєрі — жива тварина, а не шматок заліза", - розповів Володимир Шевченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Вінниці вигулювали слонів

"Поєдинок із кенгуру почнемо показувати з наступного тижня. Цей номер дуже веселий. Кенгуру не треба вчити боксувати. Це їх природній спосіб захисту. Під час бою самці таким чином з'ясовують між собою стосунки у шлюбний період. Вони боксують, хапають одне одного передніми лапами , а потім штовхають ногами у живіт. В такі моменти людині небезпечно знаходитися поряд із цією твариною. Але в цирку все по-іншому", - додав він.

Верблюди виступатимуть під керівництвом Сергія Куриленка із Узбекистану.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Лягали спати утрьох — я, жінка і ведмідь"

"Маю 4 верблюдів. Їх купував в Астрахані і Калмикії. Там є державні колгоспи, які займаються розведенням верблюдів. Один коштує приблизно 2 — 3 тисячі доларів. Їдять верблюди те ж, що і коні. Але харчів їм треба набагато менше. Дуже вони люблять сушки і солодкі сухарики", - розповів Куриленко.

"З верблюдами працювати важко. Їм треба довго пояснювати, показувати і повторювати. Але результат того вартий. Мої вихованці вміють крутитися на кругу і ходити по манежу на одній, двох і чотирьох лапах", - додав він.

Циркові вистави показуватимуть у п'ятницю о 19.00, у субота та неділю — о 13.00 та 17.00. Квитки коштують від 60 до 200 грн.

 

Зараз ви читаєте новину «"Нова програма не поступатиметься "Цирк дю Солей": київський цирк відкрив новий сезон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути