Ексклюзиви
понеділок, 06 грудня 2010 15:21

Спідню білизну Єлизавети ІІ продадуть з аукціону (ФОТО)
5

На продаж в США виставлена спідня білизна, котра, як вважається, належала королеві Великої Британії Єлизаветі II.

За даними порталу TMZ.com, власником особистої речі королеви був житель Флориди Джозеф де Бічке Доброний, який помер влітку 2010 року. Як саме панталони Єлизавети II з іменною вишивкою і мереживами потрапили до американця, не уточнюється.

Відомо лише, що королева нібито забула білизну в приватному літаку, на якому вона здійснювала візит в Чилі в 1968 році. Тоді ж їх отримав де Бічке Доброний, і панталони зберігалися у нього більше 40 років.

За відомостями порталу, цікавість до лоту проявив британський аукціонний дім Hansons Auctioneers and Valuers. Він і має намір перекупити білизну, а потім пустити її з молотка приблизно за шість тисяч фунтів стерлінгів.

Варто відзначити, що аукціонний дім Hansons вже не вперше виставляє на продаж спіднє монархічних персон.

Два роки тому на торги було виставлено спідню білизну королеви Вікторії, найпопулярнішого монарха за всю історію країни. Як виявилось, в похилому віці королева мала талію об'ємом 125 см і носила білизну 58-го розміру.

Протягом століття особисті речі монархині, на кожній з яких вишита королівська монограма VR, зберігалися у дворецького в якості реліквії. На думку експертів, речі представляли велику цінність: первинна ціна на панталони королеви складала тисячу доларів, а нічна і спідня сорочки йшли по 600 доларів.

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Спідню білизну Єлизавети ІІ продадуть з аукціону (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути