Ексклюзиви
середа, 01 грудня 2010 11:57

Єлизавету ІІ засипало снігом на прем'єрі нового фільму "Хронік Нарнії" (ФОТО)
22

Джорджи Хенлі
Анна Попплвелл

Королева Великої Британії Єлизавета ІІ приїхала на світову прем'єру нового фільму з циклу "Хроніки Нарнії", яка у вівторок увечері пройшла в британській столиці.

Щорічно королева та її чоловік стають гостями однієї з британських кінопрем'єр, якій привласнюється титул "королівського кіносеансу", а всі збори від нього йдуть до добродійного фонду кіно і телебачення.

Прем'єра за участю режисера фільму Майкла Ептеда і акторів, котрі зіграли або озвучили головні ролі в художньо-анімаційному фільмі - Джуліана Феллоуза, Ліама Нісона, Саймона Пегга пройшла в кінотеатрах Odeon Leicester Square і Empire на лондонській площі Лестер-сквер.

Десятки прихильників "нарніани" зібралися цього вечора на площі, незважаючи на холодну погоду і сніг з дощем, схожу на сцени з книг і фільмів про пригоди героїв британського письменника Клайва Стейплза Льюїса.

До радості багатьох глядачів і фанатів "Хронік Нарнії" вперше фільм з цього циклу знятий в тривимірному форматі 3D. Публіку також цікавило, чи надіне 84-річна королева, відома своєю цікавістю до технічних новинок, окуляри, необхідні для перегляду фільмів в 3D.

Нинішній фільм, який носить назву "Хроніки Нарнії: Завойовник Зорі", є третім в серії. Попередні два фільми вийшли на екрани в 2005 і 2008 роках.

За досить вдалим для авторів картини збігом обставин, в сюжеті "Завойовника Зорі" практично не з'являються двоє старших дітей з сім'ї Певенсі - Пітер і Сьюзен. Акторам, котрі зіграли їх, вже 23 і 21 рік, і вони дуже "дорослі" для персонажів "Нарнії". У третьому фільмі основними героями є двоє молодших дітей - Едмунд і Люсі, а також їхній кузен Юстес.

За перебігом дії, яка розгортається на борту корабля "Завойовник Зорі" і на берегах Східного океану, діти зустрічаються зі своїми знайомими: принцом Каспіаном, який став королем, левом Асланом та іншими тваринами - мешканцями чарівного світу Нарнії.

Бюджет фільму офіційно не оголошували, проте, за розрахунками компанії-виробника Walden Media, він мав скласти близько 140 мільйонів доларів. У широкий прокат фільм виходить 10 грудня, напередодні Різдва.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Єлизавету ІІ засипало снігом на прем'єрі нового фільму "Хронік Нарнії" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути