Ексклюзиви
середа, 30 січня 2008 13:39

Німецький туроператор здійснює нудистські рейси (ФОТО)

Любителі нудизму зі Східної Німеччини в липні зможуть розслабитися, знявши з себе весь одяг у літаку, який доставить їх з міста Ерфурт на острови в Балтійському морі, передають французькі ЗМІ з посиланням на оприлюднене в понеділок повідомлення німецького туроператора. Організатор екстравагантного рейса компанія OssiUrlaub планує 5 липня цього року доправити 50 нудистів на острів у Балтійському морі і назад всього за 499 євро.

"Усі пасажири полетять голяка, але роздягтися вони зможуть, тільки піднявшись на борт", – повідомляють організатори. Проте, як повідомляється, не всі люди в літаку будуть голими: "з міркувань безпеки" пілот і екіпаж літака залишаться в уніформі.

"У колишній НДР нудизм був улюбленим способом проводити кращі тижні року. Тепер ми хочемо надати таку можливість над хмарами", – заявляє глава компанії Енріко Гесс.

"Цю ідею нам запропонували асоціації нудистів, – розповідає Гесс. – Ми призначили цей рейс як пробний, але якщо все вдасться, ми плануємо організувати інші нудистські рейси, в інших напрямах".

Як зазначають ЗМІ, квитки можна резервувати починаючи з 1 лютого, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Німецький туроператор здійснює нудистські рейси (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути