четвер, 26 листопада 2009 20:56

Німець зібрав портрет Джексона з деталей Lego (ФОТО)

 

Німецький художник-графік Стефан Сахерер зібрав з деталей конструктора Lego портрет Майкла Джексона. При роботі над композицією майстер використав тільки три види деталей - чорного, білого і сірого кольорів.

За словами Сахерера, він завжди захоплювався конструктором Lego.

"Коли я був маленьким, я весь час збирав що-небудь з Lego, будував свої фантастичні світи. Тепер, коли я став графіком, я постійно працюю з детальками конструктора і як і раніше залишаюся великим прихильником Lego", - розповів 29-річний уродженець Штутгарту.

Окрім портрету "короля поп-музики" німецький художник зібрав з деталей конструктора і зображення інших знаменитостей. Серед робіт Сахерера - Lego-портрети Одрі Хепберн, Барака Обами, Мерілін Монро, Брюса Лі та навіть персонажів дитячої телепередачі "Вулиця Сезам".

Деталі конструктора Lego часто стають матеріалом для створення різних витворів мистецтва. Наприклад, американський художник Натан Савая прославився тим, що збирає всілякі об"єкти з кубиків дитячого конструктора - нещодавно він склав з деталей скрипку.

Компанія Lego також виявляє цікавість до музики: восени 2008 року фірма випустила пластикові фігурки, що зображають популярних співачок, - Мадонни і Емі Уайнхаус, а на початку 2009 року - оголосила про намір випустити mp3-плєєри з Lego-дизайном, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Німець зібрав портрет Джексона з деталей Lego (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути