середа, 05 вересня 2012 01:34

Нігерієць намагався провезти 2,6 кг кокаїну в смажених курчатах

Нігерієць намагався провезти 2,6 кг кокаїну в смажених курчатах
punchng.com

В аеропорту в Нігерії був заарештований пасажир, який намагався провезти кокаїн в смажених курей, повідомляє Daily Times of Nigeria.

Автомеханік, що зійшов 2 вересня з рейсу з Сан-Паулу, Бразилія, був затриманий при огляді в аеропорту в Лагосі. При ньому виявилося близько 2,6 кілограма кокаїну. Загальна вартість вантажу оцінюється, за даними Associated Press, в 150 тисяч доларів.

Затриманий визнав свою провину. За його словами, продавши наркотики, він розраховував заробити гроші на власний бізнес в Нігерії. З 2006 року він жив ??у Бразилії і через постійну нестачу коштів навіть не міг відвідати дружину, що залишилася в Нігерії.

На упаковку кокаїну в смажених курчат у наркокур'єра пішло кілька днів, і чоловік був абсолютно впевнений, що наркотики не вдасться знайти. Звідки нігерієць дістав наркотики і кому збирався їх продати, не повідомляється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колумбійську "королеву кокаїну" застрелили біля м'ясної крамниці

Співробітники служби по боротьбі з наркоторгівлею повідомили, що їм вже доводилося знаходити наркотики, заховані незвичайним чином: в бутербродах, перуках, зарядних пристроях для телефонів.

Зараз ви читаєте новину «Нігерієць намагався провезти 2,6 кг кокаїну в смажених курчатах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути