Ексклюзиви
вівторок, 04 вересня 2012 12:40

Колумбійську "королеву кокаїну" застрелили біля м'ясної крамниці

Колумбійську "королеву кокаїну" застрелили біля м'ясної крамниці

У Колумбії вбито наркодилера Гризельду Бланко (Griselda Blanco), відому під прізвиськом "королева кокаїну". Як повідомляється 4 вересня, невідомі застрелили 69-річну Бланко, коли та виходила з м'ясної крамниці в Медельїні.

Гризельда Бланко почала займатися транспортуванням кокаїну з Колумбії у США в 1970-х роках, ставши одним з перших ділків, які перевозили наркотики великими партіями. Вона розробила велику кількість контрабандних маршрутів, за якими кокаїн переправлявся протягом десятиліть.

У 1985 році Бланко була засуджена американським судом до тривалого тюремного ув'язнення. Після виходу на волю у 2004 році вона була депортована у Колумбію. Як підкреслювали члени сім'ї Бланко, після повернення на батьківщину вона обірвала свої зв'язки зі злочинним світом.

Як відомо, Колумбія займає перше місце з виробництва кокаїну в світі. За даними ООН, в 2010 році в країні було вироблено 350 тонн наркотиків.

Зараз ви читаєте новину «Колумбійську "королеву кокаїну" застрелили біля м'ясної крамниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути