вівторок, 19 квітня 2011 18:38

Невідомий звір задушив 11 кролів на Черкащині

Уночі на 15 квітня невідома істота знищила 11 кролів в приватній садибі по вулиці Громова, 12-а в Городищі Черкаської області. Важкі клітки були зрушені з місця, металеві прути вирвані, а дерев'яні — розтрощені.

Кролі були вбиті, на голові чи животі виднілася прокушена дірка. На землі крові не було.

Кролі лишилися лежати біля понівечених кліток. Двір не має огорожі, тому тварина непомітно прийшла і втекла. Вижило одне кроленя, яка забилося під дрова.

Городищани вважають, що це була чупакабра.

"На сирій землі лишилися сліди чупакабри. На відбитку задніх лап видно чотири подушечки і чотири кігтя. Передні лапи значно меншого розміру: мають по три кігтя. Приятель розповів, що торік подібні сліди бачив у своєму дворі. У нього за клітками щось шаруділо, але злякалося людей і втекло. А тут таке нещастя. Це ж яку силу має чупакабра, що так клітки зруйнувала!", – розповів Gazeta.ua господар двору 20-річний Сергій Мороз.

Минулої осені подібний випадок стався в мікрорайоні колишнього пивзаводу. Невідома істота розтрощила клітку, подавила кролів.

На уламку дошки залишилося трохи шерсті, схожої на собачу. Люди припускають, що то була мисливська собака, спеціально натренована ловити зайців. Скоріше за все, пес утік з дому, здичавів, але періодично дає волю своїм мисливським інстинктам.

Зараз ви читаєте новину «Невідомий звір задушив 11 кролів на Черкащині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути