субота, 22 березня 2008 17:19

Небувалі для весни снігопади обрушилися на Іспанію

Небувалі для цієї пори року снігопади обрушилися в суботу на північ Іспанії, змусивши закрити для проїзду автотранспорту багато гірських перевалів у провінціях Бургос і Астурія, повідомляє РИА "Новости" з посиланням на Державну метеослужбу.

"В Бургосе й Астурії через випадіння снігу довелося закрити перевали, в інших двох провінціях півночі - Леоні та Паленсії - автомобілістів зобов"язали користуватися під час проїзду гірською місцевістю колісними ланцюгами", - йдеться в повідомленні, переданому Національним радіо Іспанії.

В ньому наголошується, що в найближчі години очікується зниження температури і інтенсивні снігопади також у Кантабрії, Країні басків, Наваррі, Галісії та Каталонії. Вони супроводжуватимуться сильним вітром.

"В усіх північних районах Іспанії приведено в повну готовність рятувальні і дорожні служби, підрозділи цивільної оборони і пожежної охорони. ЗМІ попереджають громадян про небезпеку користуватися особистим автотранспортом", - повідомило радіо, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Небувалі для весни снігопади обрушилися на Іспанію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути