понеділок, 21 липня 2008 11:58

Названий найкрупніший британський бренд

Названий найкрупніший британський бренд
Пошуковик Google став найбільшим британським брендом, обійшовши корпорацію Microsoft, яка займала перше місце у відповідному рейтингу організації Yougov рік тому, пише TheGuardian. Минулого року Google зайняв лише третє місце в списку, повідомляє Лента.ру.

У травні 2008 року пошуком на google.co.uk користувалися 73 відсотки британських інтернетчиків. Це значно більше частки найближчого конкурента, Yahoo!, що зайняв лише 75 місце в опитуванні Yougov.

Весь рейтинг складається з п"ятисот брендів і складається за даними опитування британців. До першої п"ятірки також увійшли Mercedes-benz, ВВС і BritishAirways. За ними слідують RoyalDoulton, BMW, Bosch і Nike. Замикає десятку Sony.

Це не єдиний рейтинг, в якому Google займає лідируючі позиції. Наприклад, навесні 2007 року дослідницька компанія MillwardBrownOptimor склала рейтинг найдорожчих брендів BRANDZTop-100, де Google зайняв перший рядок. У травні 2007 року пошуковик очолив десятку улюблених брендів в щорічному рейтингу журналу Marketing.

Зараз ви читаєте новину «Названий найкрупніший британський бренд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути