Ексклюзиви
середа, 08 жовтня 2008 10:31

Названа "найсексуальніша жінка світу"

Названа "найсексуальніша жінка світу"
На думку журналу Esquire, 42-річна темношкіра актриса є найбажанішою з тих, що живуть на планеті.

На сайті журналу розміщена стаття, в якій Беррі розповіла все, що вона думає про отримання свого першого титулу "найсексуальнішої".

"Я точно і не знаю, що це для мене означає, але отримати цей титул будучи 42-річною жінкою, що має дитину, - здається, це здорово" - відзначила Беррі.

Рік тому Беррі знялася в картині "Те, що ми втратили" (ThingsWeLostintheFire), а наступного року готується взяти участь в "Френки і Еліс" (FrankieandAlice) - про жінку в стані повного душевного безладу.

У інтерв"ю, даному журналу Esquire, Беррі описує речі, які вона вважає сексуальними. Як виявилось, першими в цьому списку йдуть спагеті і вино.

"Сексуальне не те, що ви носите сексуальний одяг або уміло рухаєте своїм тілом; сексуальність - це перш за все сексуальна свідомість - відчуття комфорту в тому стані, в якому ти знаходишся".

У 2002 році актриса стала власницею "Оскара" за роль в картині "Бал монстрів" (Monster"sBall). Тоді Беррі стала першою темношкірою актрисою, удостоєною нагороди Кіноакадемії за кращу жіночу роль.

Зараз ви читаєте новину «Названа "найсексуальніша жінка світу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути