середа, 30 січня 2008 12:58

Наталія Водянова залишає модельний бізнес

Наталія Водянова залишає модельний бізнес
Схоже, блискуча поява Наталії Водянової на останньому показі колекції Haute Couture Valentino стала останньою в кар"єрі найвідомішої манекенниці останніх років.

Стало відомо, що російська супермодель ухвалила рішення залишити подіум після майже десяти років успішної роботи з провідними світовими дизайнерами. Безумовно, на подібний крок молоду маму спонукало народження третьої дитини: 25-річна Водянова просто, як зізнається сама, не знаходить достатної кількості часу для сім"ї, постійно роз"їжджаючи світом.

Після відходу з модельного бізнесу Наталія планує і надалі брати участь у різних рекламних кампаніях, але головний наголос зробить на доброчинну діяльність. Нещодавно супермодель разом з чоловіком Джастіном Портманом заснувала фонд "Оголені серця", що допомагає хворим дітям, і разом з ним проводить 14 лютого в Москві Благодійний бал за участю провідних зірок світової моди і музичної сцени. Наталії навіть вдалося умовити Валентіно Гаравані відвідати російську столицю і показати на балу свої плаття haute couture.

Відомо, що після відвідин Москви Наталія ненадовго поїде на знаменитий карнавал у Ріо-де-Жанейро в компанії улюбленого дизайнера Валентіно, повідомляє "Обозреватель".

Зараз ви читаєте новину «Наталія Водянова залишає модельний бізнес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути