понеділок, 24 лютого 2014 20:15

Наталія Карташева вийшла заміж за довічно ув'язненого
3

44-річна Наталія Карташева з міста Запоріжжя вийшла заміж за в'язня 42-річного Віктора. Від відбуває довічний термін за вбивство у Софіївській виправній колонії №55 в місті Вільянськ Запорізької області. Весілля пройшло без обручок та свідків.

- У колонію впустили тільки товариша, який нас познайомив, ще був брат чоловіка з дружиною. Також привезли із собою представника рацсу. Коли нас одружували, документи Віктору віднесли за грати. Я не могла до нього торкнутися та поцілувати. Після того як розписали, довго дивилися один на одного, наче все життя перед очима пролетіло. Потім нам дали 5 хвилин побути вдвох, говорили про кохання, - каже жінка. - Перед весіллям я була в салоні краси, зробила зачіску, нафарбувалася. Мала бути для нього найгарнішою. Сукні не люблю, тому вдягла светр. Після одруження вдома з товаришами відкрили шампанське. Ніхто зі знайомих та родичів мене не засуджує, мама дуже підтримує, на заміжжя благословила.

Подружжя познайомилося 20 років тому. Разом відпочивали вдома у спільного знайомого. Вона тоді навчалася на медсестру, Віктор працював на заводі. Жінка каже, це було кохання з першого погляду.

- Після першої зустрічі постійно ходили в кафе, кіно. Разом не жили, приходили один до одного. В нього своя квартира, в мене — своя. Але через сім років наших зустрічей Віктора посадили, - продовжує Наталія. - Зустріли разом новий рік. На другий день він пішов до товариша в гості. Там була дівчина, яка не гарно себе вела. Так вийшло, що Віктор її вдарив, вона померла по дорозі в лікарню.

Чоловік у в'язниці 13 років. Наталія бачить його по чотири години раз в три місяці. Дітей не мають.

- Він добрий, порядний, постійно каже мені компліменти. В неволі займається спортом, читає книги. Не палить та не п'є алкоголю. Я надіюся, що його все таки випустять, буду готувати документи на перерозгляд справи. Думаю, своє вже відсидів та покаявся. Коли вийде, зразу поїдемо купувати обручки. Яку захоче, таку і куплю. Я його дуже люблю і буду чекати завжди.

Зараз ви читаєте новину «Наталія Карташева вийшла заміж за довічно ув'язненого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути