середа, 03 березня 2010 09:21

Наомі Кемпбелл побила свого водія

Наомі Кемпбелл побила свого водія

Відома манекенниця Наомі Кемпбелл побила свого водія, проте поліція заявила, що не буде пред"являти супермоделі звинувачень.

За словами 27-річного шофера, Кемпбелл напала на нього з заднього сидіння і так вдарила по голові, що він вдарився обличчям об кермо. Молодій людині довелося зупинити машину і звернутися за допомогою до поліцейського. Скориставшись нагодою, 39-річна модель втекла з машини.

Тим часом представник Кемпбелл заявив журналістам, що "не слід поспішати з висновками", а вся історія набагато складніше, ніж здається. За словами Джеффа Реймонда, манекенниця готова співпрацювати з поліцією, щоб встановити істину.

Сама Кемпбелл в поліцію не з"явилася - пояснення давав її представник. Поліція вирішила поки не висувати їй звинувачень.

Нагадаємо, це вже не перший скандал за участі манекенниці. У 2007 році Кемпбелл засудили до миття підлоги на одному зі складів Нью-Йорку за те, що вона кинула в асистентку мобільним телефоном. Через рік вона отримала 200 годин громадських робіт за напад на поліцейських в лондонському аеропорту Хітроу.

Lenta.ru, BBC

Зараз ви читаєте новину «Наомі Кемпбелл побила свого водія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути