вівторок, 26 січня 2010 17:58

Наомі Кемпбелл не хоче заміж за російського олігарха

Наомі Кемпбелл не хоче заміж за російського олігарха

Ось вже третій рік в світових ЗМІ обговорюється заплановане весілля знаменитої топ-моделі Наомі Кемпбелл та російського олігарха Владислава Дороніна. Як відомо, кілька місяців тому мільярдер отримав розлучення, і, здавалося б, немає ніяких перешкод до того, щоб пара з"єдналася узами шлюбу. Але не все так просто. Сама Наомі зовсім не палає бажанням міняти свій сімейний статус.

Наомі Кемпбелл спростувала повідомлення про те, що вона збирається оформити стосунки з російським мільярдером Владиславом Дороніним. Про це заявив прес-секретар британської моделі, прокоментувавши таким чином інформацію, що таким чином з"явилася в ЗМІ, про заміжжя Кемпбелл.

"Наомі не заручена з ким би то не було і не має планів виходити заміж", - цитує The Daily Mail слова представника супермоделі.

"Коли Влад попросив її переїхати в його пентхаус, вона недовго думала. Почала вивчати російську мову і дійсно намагається здружитися з приятелями Влада", - додав представник Кемпбелл.

Новий рік Доронін та Кемпбелл зустріли в Таїланді.

За деякими даними, нещодавно Доронін подарував своїй подрузі каблучку з чорним алмазом. Як вважають друзі пари, після такого багатозначного подарунка пропозиція руки і серця була б цілком логічним кроком. Проте у Владислава та Наомі власна думка із цього приводу.

Як відомо, супермодель вже давно влаштувалася в заміському будинку на Рубльовці, який незадовго до її приїзду купив Доронін. У Москві пара проживає в шикарній квартирі на вулиці Клімашкіна.

Передбачалося, що церемонія одруження пари відбудеться в серпні минулого року, і багато хто з друзів Наомі навіть отримав запрошення. Проте вирішити всі юридичні питання нареченому тоді не вдалося.

В кінці листопада стало відомо про те, що олігарх розлучився з дружиною. В якості відступних дружина Дороніна Катерина отримала близько 10 мільйонів доларів. Розлучення було оформлене в Лондоні, де в даний час проживає Катерина Дороніна разом з 13-річною дочкою, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Наомі Кемпбелл не хоче заміж за російського олігарха». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути