вівторок, 16 червня 2009 18:43

Наомі Кемпбелл на своєму весіллі покаже шоу трансвеститів

Наомі Кемпбелл на своєму весіллі покаже шоу трансвеститів
Організація весільної вечірки - справа клопітна. Особливо якщо наречена - знаменита модель, а наречений - російський олігарх. Втім, Наомі Кемпбелл ще і не з такими труднощами справлялася. Власне весілля Чорна Пантера бажає відзначити з розмахом і всіма атрибутами розкішного життя. Сукня від Dolce&gabbana, шикарні обручки і... шоу трансвеститів.

У московському бомонді вже другий тиждень обговорюється весілля Наомі Кемпбелл і Владислава Дороніна, яке нібито повинне відбутися в серпні. Як говорять в світській столичній тусовці, закохані вирішили влаштувати святкування не в Лондоні, як планували раніше, а в Москві. А за інформацією Life.ru, наречена побажала влаштувати запальну вечірку за участю стриптизерів з достатньо відомого в рубльовських колах Evdokimov Show.

"Наомі зі своїм нареченим Владиславом дуже тепло приймала наше шоу, - розповів ідеолог проекту Анатолій Євдокімов. - Після виступу модель заглянула до нас в гримерку, попросила автографи, і ми сфотографувалися з нею на пам"ять. Можу сказати, що в житті вона абсолютно не капризна, якою її розписує преса, і неймовірно красива, хоча була досить скромно одягнена і не нафарбована".

З чуток, розпорядник весілля олігарха вже обговорив гонорар для артистів. Задоволення обійдеться нареченому в 5 тисяч євро. "Особливо їй подобаються наші афроамериканські номери Глорії Гейнер, Тоні Брекстон і Тіни Тьорнер, - зізнався Євдокімов. - Російську музику Наомі не розуміє і не любить", повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Наомі Кемпбелл на своєму весіллі покаже шоу трансвеститів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути