пʼятниця, 26 лютого 2010 16:24

Наомі Кемпбелл і Кейт Мосс прийшли на похорон МакКвіна (ФОТО)
9

Напередодні в Лондоні пройшов приватний похорон знаменитого британського дизайнера Александра МакКвіна. Церемонія пройшла і в закритому від широкої публіки режимі і заздалегідь не анонсувалися. Попрощатися з модельєром прибули родичі та його найближчі подруги.

На траурну службу в церкві Святого Павла в лондонському районі Найтсбрідж окрім батька, трьох сестер і двох братів МакКвіна приїхали супермоделі Наомі Кемпбелл і Кейт Мосс, дизайнер Стела Маккартні, а також режисер Сем Тейлор-Вуд. На фоні жінок в чорному особливо виділялася вірна прихильниця МакКвіна, спадкоємиця імперії Guinnes, Дафна Гіннес. Ікона стилю прибула в об"ємній чорній накидці з колекції модельєра 2002 року, мереживній чорній вуалетці і туфлях однієї з останніх фантастичних колекцій МакКвіна.

Як відзначають таблоїди, більшість співробітників модного дому Alexander McQueen на церемонії не були присутні. За словами прес-секретаря, зараз всі сили фахівців направлені на підготовку показу останньої прижиттєвої колекції модельєра, котра буде представлена на паризькому Тижні моди 9 березня.

Нагадаємо, минулого тижня Франсуа Анрі Піно, директор модного концерну PPR, якому нарівні з такими марками, як Gucci, Yves Saint Laurent, Boucheron і Bottega Veneta, належить і модний дом МакКвіна, офіційно повідомив: "Торгова марка Alexander McQueen продовжить існування. Думаю, це буде кращою данню його пам"яті. Ми віримо в майбутнє марки. Лі дуже пишався своєю командою і я також".

Відзначимо, МакКвін був знайдений повішеним у вбиральні у себе вдома в центрі Лондона 10 лютого напередодні похорону своєї матері. За словами поліцейських, на місці самогубства була знайдена передсмертна записка, адресована близьким 40-річного дизайнера. Перед смертю МакКвін страждав від сильної депресії через смерть своєї матері Джойс, яка померла 2 лютого.

Kleo.ru, Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Наомі Кемпбелл і Кейт Мосс прийшли на похорон МакКвіна (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути