середа, 17 лютого 2010 13:50

Судмедексперти назвали причину смерті дизайнера Александра Макквіна

Судмедексперти назвали причину смерті дизайнера Александра Макквіна

Британські судмедексперти не виявили складу злочину в смерті одного з найвідоміших людей в світі моди - британського дизайнера Александра Макквіна.

За словами поліцейських, експертиза показала, що причиною смерті стала задуха в результаті повішення. Версія про самогубство була заздалегідь підтверджена, на це указує і залишена модельєром записка.

Повні результати розтину будуть відомі через декілька місяців. Нагадаємо, Макквін був знайдений мертвим в своєму будинку в Лондоні 11 лютого. Модельєра виявили повішеним в гардеробі своєї квартири в центрі британської столиці.

Макквін народився в 1970 р. Слава прийшла до нього вже в 1991 р., коли він в якості дипломної роботи влаштував показ колекції, що викликав величезний резонанс. Макквін продемонстрував приспущені, сповзаючі зі стегон брюки, що стали фірмовим стилем його творчості.

У 1996-2001 рр. Макквін займав пост головного дизайнера Givenchy, тричі отримував титул дизайнера року у Великій Британії. Останніми роками створював колекції для французького дому моди Givenchy і лейблу Alexander McQueen.

РБК

Зараз ви читаєте новину «Судмедексперти назвали причину смерті дизайнера Александра Макквіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути