понеділок, 04 серпня 2008 10:27

Найдорожчі види сексу

Секс деколи може обійтися дуже дорого. Мова не йде про фіксовану вартість за послуги професіоналів. Якщо бажання виникло раптово і в невідповідному місці, тваринні інстинкти несподівано узяли верх над розумом і законами суспільства і первозданна суть вирвалася назовні, за попрану моральність решти представників людства доведеться заплатити штраф. Причому в різних країнах ці закони різні, а тому порушити їх ненароком може кожен з нас. Любов зла, і вона спалахує деколи навіть до неживого предмету. Про це знали ще в Стародавній Греції. Всі пам"ятають міфічну історію Пігмаліона, що закохався в статую. Для нього все закінчилося добре: боги оживили мармур, перетворили на прекрасну дівчину, і став Пігмаліон жити з нею довго і щасливо. Нашим сучасникам, що забажали щось неживе, навряд чи так пощастить. В більшості випадків їм доведеться з"явитися перед правосуддям.

Пару місяців назад в Лондоні був затриманий якийсь 24-річний Френч Денієл, що намагався рано вранці згвалтувати огорожу одного з парків в центрі столиці. Невдалий коханець піддався адміністративному арешту.

Займатися любов"ю з неживими предметами не варто навіть наодинці. Три роки умовно отримав житель шотландського міста Ер, 51-річний Роберт Стюарт, що спробував вступити в інтимний зв"язок з власним велосипедом. Він знаходився в номері в готелі, коли прибиральники відкрили двері ключем і увійшли до приміщення. Як же було здивування співробітників готелю, коли вони побачили постояльця, що стоїть без трусів і здійснює недвозначні коливальні рухи стегнами над велосипедом. Невідомо, яка саме частина засобу пересування здалася шотландцеві найбільш збудливою, проте його дії були визнані судом непристойними і заслуговуючими покарання.

Секс з партнером обходиться теж недешево. На 797 доларів був оштрафований кожен з учасників любовної драми, що розігралася на борту літака, наступного з Латинської Америки до Лондона. Двоє росіян, чоловік і жінка, що поверталися з відрядження, спробували зайнятися сексом в салоні лайнера, не покидаючи своїх місць. Не звертаючи уваги на обурення пасажирів і зауваження стюардеси, вони вдавалися до любові, а тому після посадки в аеропорту Хитроу були передані до рук поліції. Переповнений салон автобуса або літака - місце, безумовно, не  відповідне для інтимних відносин. Проте у Британії образити моральність, виявляється, можна навіть в глухому лісі, усамітнившись там з власним чоловіком. 280 фунтів стерлінгів штрафу і ще 150 - за судові витрати довелося заплатити таксистові, який, припаркувавши машину на узбіччі лісової дороги, вирішив приголубити свою дружину. Лісник, що проходив мимо, був шокований і затримав правопорушників. Суд визнав пустинну дорогу громадським місцем і призначив штраф.

Втім, що дивуватися? Адже в пуританській Англії тільки пропозиція незнайомій жінці зайнятися сексом обійдеться порядку в 100 фунтів або три місяці в"язниці.

За сексом на пленері краще вже відправитися, наприклад, до Кенії. Там приємне проведення часу трохи вдарить по кишені. За "спілкування" з повією на березі океану місцевий суд зобов"язав німецького туриста заплатити всього 15 доларів або, як альтернатива, провести 9 місяців у в"язниці. Любовні утіхи на курортних кенійських пляжах - задоволення поширене, проте все одно незаконне. Мабуть, маленькі штрафи туристів не лякають, зате дозволяють місцевим властям постійно поповнювати казну.

У Новій Зеландії можна розоритися, займаючись сексом без презерватива. 400 доларів довелося заплатити чоловікові, що тайком зняв кондом під час статевого акту з дівчиною легкої поведінки. Мадемуазель пригадала про закон, що діяв в цій країні, "Про безпечний секс" і привела клієнта до суду.

А в США сексом, схоже, краще взагалі не займатися. Там навіть нескромний погляд на вподобану незнайомку може коштувати кругленької суми, а вже про все останнє і помислити страшно. Любов з цнотливою в штаті Вашингтон обійдеться в 1000 доларів. Це не вартість інтимних послуг, а штраф, прописаний в законі. Мабуть, жителі цих місць проводять першу ніч з коханими далеко від будинку - квиток на літак в сусідній штат можна купити за набагато меншу суму. Приблизно стільки ж - тисячу американських доларів - коштують відносини поза шлюбом в Каліфорнії. Наполовину дешевше обійдеться це задоволення в Техасі і в п"ять разів дорожче в Мічігані. На сімейному бюджеті майже не позначиться подружня зрада у Вірджинії: коштує це всього в 20 доларів.

За оральний або анальний секс, за законодавством США, можна отримати від 10 до 20 років в"язниці, залежно від того, в якому саме штаті коханці вирішили вдатися до подібних "збочень". Не вітається в Штатах навіть мастурбація: у Мічігані за неї доведеться відсидіти 5 років. На щастя, курйози подібних американських законів давно відома і мало ким дотримуються, повідомляє zakyiv.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Найдорожчі види сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути