Ексклюзиви
вівторок, 02 лютого 2010 12:46

Найближчими днями Україну завалить снігом

Найближчими днями Україну завалить снігом

Найближчими днями в Україні очікується морозна погода, а також опади у вигляді снігу. Місцями сильний сніг, завірюха. На дорогах ожеледиця. Середня температура повітря становитиме близько -11/-6 градусів вночі і -7/-2 градуси вдень.

У Києві завтра -11/-6 градусів вночі, -7/-2 вдень, очікується сніг. У четвер також пройде сніг. Вночі -11/-6, вдень -7/-2 градуси. У п"ятницю сніжна погода. Вночі -12/-7 градусів, денна температура повітря близько -10/-5 градусів. У Київській області завтра опади у вигляді снігу. Температура - від -11/-6 вночі до -7/-2 градуси вдень. Вітер північно-східний, 5 м/с. Ожеледиця.

На сході у середу -9/-4 вночі, вдень -7/-2 градуси. Прогнозується сніг. У четвер вночі -9/-4, денна температура -7/-2 градуси, також пройде сніг. У п"ятницю сніжна погода. Температура -13/-8 градусів вночі, -11/-6 градусів вдень. Вітер північно-східний, південно-східний, 7 м/с. На дорогах ожеледиця.

На заході завтра вночі буде близько -15/-10 градусів, вдень -8/-3 градуси, пройде сніг. У четвер також сніг. Температура повітря вночі - близько -11/-6 градусів, вдень -8/-3 градуси У п"ятницю вночі прогнозована температура повітря -12/-7 градусів, вдень -10/-5 градусів, очікується сніг. Вітер південно-західний, північно-східний, 5 м/с. На дорогах ожеледиця.

У південних регіонах 3 лютого -6/-1 вночі, -2/+3 градуси вдень. Очікується мокрий сніг. У четвер вночі -6/-1, вдень -2/+3 градуси. Мокрий сніг. У п"ятницю також опади. Вночі -5 - 0 градусів, вдень -2/+3 градуси. Вітер північно-східний, 7 м/с. Пориви до 15-20 м/с. Налипання мокрого снігу, ожеледиця.

У центральних регіонах найближчої ночі -11/-6 градусів, вдень -8/-3 градуси. Очікується сніг. У четвер також пройдуть опади. Вночі -11/-6, денна температура -8/-3 градуси. У п"ятницю нічна температура становитиме близько -12/-7 градусів, вдень -10/-5 градусів. Пройде сніг. Вітер північно-східний, південно-східний, 5 м/с. Ожеледиця.

За матеріалом ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «Найближчими днями Україну завалить снігом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути