понеділок, 01 лютого 2010 12:24

Синоптики обіцяють українцям складні погодні умови

Синоптики обіцяють українцям складні погодні умови

У першій половині поточного тижня в Україні очікуються складні погодні умови з істотними опадами у вигляді мокрого снігу і снігу. Місцями завірюха, пориви вітру до 15-20 м/с. На дорогах ожеледиця. Середня температура повітря становитиме близько -7/-2 градусів вночі і -3/+2 градуси вдень.

У Києві завтра прогнозується -10/-5 градусів вночі, -5 - 0 вдень, очікується мокрий сніг. У середу також опади, налипання мокрого снігу. Вночі -12/-7, вдень -7/-2 градуси. У четвер пройде сніг. Вночі -9/-4 градуси, денна температура повітря -9/-4 градуси. У Київській області завтра пройде мокрий сніг. Температура - від -10/-5 вночі до -5 - 0 вдень. Вітер північно-західний, південно-західний, 7 м/с.

На сході завтра вночі -3/+2, вдень -3/+2, пройде мокрий сніг. У середу вночі -5 - 0 градусів, вдень -3/+2 градуси, також можливий мокрий сніг. У четвер сніжна погода. Вночі -8/-3 градуси, денна температура -8/-3 градуси. Вітер північно-західний, західний, 7 м/с. Пориви до 15-20 м/с. Ожеледиця, налипання мокрого снігу.

На заході країни завтра вночі -10/-5 градусів, вдень -6/-1 градус, пройде сніг, завірюху. У середу переважно без опадів. Температура повітря вночі - близько -12/-7 градусів, вдень -8/-3 градуси. У четвер вночі прогнозується температуру повітря у -14/-9 градусів, вдень -8/-3 градуси, хмарна погода. Вітер північно-західний, південно-західний, 7 м/с.

На півдні 2 лютого -2/+3 градуси вночі, 2-7 вдень. Очікується дощ з мокрим снігом. У середу вночі -3/+2, вдень -2/+3 градуси. Також пройдуть опади. У четвер пройде мокрий сніг. Вночі -4/+1, вдень -1/+4 градуси. Вітер західний, південно-східний, 7 м/с. Пориви до 15-20 м/с. Налипання мокрого снігу, ожеледиця.

У центральних регіонах найближчої ночі -7/-2 градуси, вдень -3/+2 градуси. Очікується мокрий сніг, місцями сильний. У середу також пройдуть опади. Вночі -9/-4, вдень -6/-1 градус. У четвер нічна температура становитиме -8/-3 градуси, вдень -8/-3, сніжна погода. Вітер північно-західний, західний, 7 м/с. Пориви до 15-20 м/с, на дорогах ожеледиця, завірюха.

За матеріалом ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «Синоптики обіцяють українцям складні погодні умови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути