Ексклюзиви
пʼятниця, 21 грудня 2007 09:34

Найбільш шокуючі події 2007 року за версією People

Найбільш шокуючі події 2007 року за версією People
Журнал People публікує підбірку подій 2007 року, які шокували публіку: від смерті Анни Ніколь Сміт до поголеної наголо Брітні Спірс.

Смерть Анни Ніколь Сміт

39-річна актриса і модель була знайдена мертвою 8 лютого в номері готелю Seminole Hard Rock Hotel and Casino у Флориді. Було опубліковано висновок, за яким Сміт померла від передозування прописаних їй знеболюючих препаратів, що їх вона прийняла разом зі снодійним. Після цього кілька місяців йшов судовий процес у зв"язку з опікунством над маленькою донькою Сміт Деніелін. Тільки в квітні експертиза встановила батька дівчинки. Згідно тесту ДНК біологічним батьком Денніелін є колишній бойфренд моделі, фотограф Ларрі Біркхед.

Рестлер Кріс Бенуа вбив свою сім"ю і себе

Відомий американський чемпіон з рестлінгу Кріс Бенуа був знайдений мертвим у червні в себе вдома в місті Файєтвіль у штаті Джорджія разом з дружиною і сином. З"ясувалося, що з 43-річною Ненсі Бенуа розправився, задушивши жінку шнуром. Наступного ранку Бенуа задушив свого 7-річного сина Деніеля, поки той спав у себе в кімнаті, надівши йому на голову пакет. Потім Бенуа наклав на себе руки, зробивши зашморг із троса від тренажера.

Спроба самогубства Оуена Уїлсона

Наприкінці серпня голлівудська зірка був терміново доставлений в лікарню міста Санта Моніка (штат Каліфорнія). Актор перерізав собі вени і прийняв велику кількість пігулок. Спроба самогубства Оуена здійснена після триденної наркотичної вечірки, в ході якої актор приймав метанфетамін, екстазі та героїн. Потім актор випив цілу упаковку сильного болезаспокійливого – оксікодону. Медикам довелося вколоти Уїлсону два потужні антинаркотичні засоби, щоб врятувати йому життя.

Періс Хілтон потрапила у в"язницю

У середині червня світська левиця прибула до в"язниці міста Лінвуд в Каліфорнії, щоб відбути 23-денний тюремний термін, до якого її засудили за водіння у нетверезому стані без прав. За пару днів Хілтон відпустили додому, але потім за рішенням суду відразу ж повернули назад у в"язницю. Періс вийшла на свободу 26 червня, відсидівши три тижні.

Брітні Спірс поголилася наголо

У середині лютого співачка прийшла в перукарню Esther"s Hair Salon у Лос-Анджелесі і, поскаржившись на своє нарощене волосся, попросила власницю поголити їй голову. Після перукарні Спірс попрямувала в салон татуїювань Body, що знаходився неподалеку & Soul і зробила собі дві татуїровки: одну на стегні і одну на зап"ястку. Незадовго до того тітка Брітні померла від раку. У співачки була глибока депресія, і вона поголила голову на знак солідарності.

Звільнення Розі О"Доннел з шоу "Погляд"

Ще однією подією, що потрясла уми американців, на думку People, став відхід Розі О"Доннел з посади ведучої ранкового шоу популярного журналу "Погляд". О"Доннел, яка була незмінною ведучою цього шоу протягом 10 років, покинула його через постійні сварки з керівництвом програми.

Гомофобний скандал з Ісайєю Вашингтоном

Ще однією гучною подією року став гомофобний скандал із зіркою серіалу "Анатомія Грей" Ісайєю Вашингтоном. Актор прямо на знімальному майданчику обізвав свого партнера Т.Р. Найта "підором" за його нетрадиційну сексуальну орієнтацію. Вашингтон так і не приніс жодних публічних вибачень. Попри те, що сварка Вашингтона і Найта сталась у листопаді минулого року, її відгомін було чутно і цього року. З новою силою скандал розгорівся під час церемонії вручення "Золотих глобусів" на початку року. 7 червня творці серіалу не поновили з Вашингтоном контракт, повідомляє factnews.ru.

Зараз ви читаєте новину «Найбільш шокуючі події 2007 року за версією People». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути