Ексклюзиви
пʼятниця, 14 листопада 2008 13:55

На вихідних в Україні буде туманно і сиро

На вихідних в Україні очікується досить сльотава погода з помірною кількістю опадів. Вранці і увечері місцями туман. Середньодобова температура складе від -2 до 3 вночі і 6-11 тепла вдень.

У Києві завтра метеорологи обіцяють -2 - 3 градуси вночі, 5-10 вдень, без дощу, хмарно, місцями туман. У неділю можливий дощ, вранці і ввечері туман. Вночі 1-6, вдень 5-10 вище нуля. У понеділок - змінна хмарність, очікується дощ. Вночі 0-5, вдень - від 3 до 8 градусів. У Київській області завтра обіцяють змінну хмарність, в основному без опадів. Температура вночі близько -2 - 3 градуса, вдень 5-10 вище нуля. Вітер південно-західний, 5м/с.

На сході у суботу -3 - 2 вночі, вдень від 6 до 11 градусів тепла. Без опадів, змінна хмарність, вранці і увечері туман. У неділю вночі -3 - 2 градуси, денна температура 6-11 градусів вище нуля. Змінна хмарність, опадів не очікується, туман. У понеділок синоптики прогнозують змінну хмарність, можливий дощ. Температура 0-5 градусів вночі, 3-8 тепла вдень. Вітер південно-західний, 3м/с.

На заході країни завтра вночі -2 - 3 тепла, вдень 7-12 вище нуля, синоптики прогнозують суху погоду, вранці і увечері туман. У неділю синоптики прогнозують опади. Температура повітря вночі близько -2 - 3 градуса, вдень 7-12 тепла. У понеділок вночі термометри покажуть 0-5 тепла, вдень 4-9 градусів вище нуля, синоптики чекають на дощову погоду. Вітер південно-західний, західний, 5м/с.

У південних регіонах 15 листопада 0-5 вночі, 10-15 вдень, дощу не очікується, змінна хмарність, місцями туман. У неділю вночі 0-5 тепла, вдень 10-15, змінна хмарність, без опадів, вранці і ввечері туман. У понеділок можливий дощ. Вночі 4-9 градусів, вдень 8-13 вище нуля. Вітер західний, південно-західний, 3м/с.

В центральних регіонах найближчої ночі -2 - 3 градуси вище нуля, вдень 5-10, змінна хмарність, опадів синоптики не прогнозують, туман. У неділю синоптики обіцяють суху погоду. Вночі -2 - 3 тепла, денна температура 5-10 градусів. У понеділок вночі термометри покажуть близько 0-5 градусів, вдень 3-8 тепла, опадів не передбачається. Вітер західний, південно-західний, 3м/с, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «На вихідних в Україні буде туманно і сиро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути