Ексклюзиви
вівторок, 20 березня 2007 12:26

На шахті "Ульянівській" загинули 20 керівників

За останніми даними, в результаті найбільшої за останні 10 років аварії на шахті в Кузбасі загинули 106 чоловік. На поверхню підняті тіла 38 загиблих. 93 людини врятовано. Всього у момент вибуху під землею знаходилися 203 людини. Доля чотирьох працівників залишається невідомою. Рятувальна операція на аварійній шахті триває, повідомив глава МНС Росії Сергій Шойгу.

Окрім шахтарів першої робочої зміни під землею загинуло майже все керівництво шахти - близько 20 керівних працівників. Перед вибухом в шахту спустилося її керівництво - головний інженер, заступник директора з виробництва, начальник ділянки і головний механік. Вони демонстрували представникам іноземної фірми, як діє апаратура системи виявлення газу. На жаль, ніхто з них на поверхню не піднявся.

Губернатор Кемеровської області Аман Тулєєв підтвердив, що в шахті у момент вибуху загинув підданий Великобританії - керівник проекту британської фірми IMC Йан Малькольм Робертсон. Тіло британця знайдене і підняте на поверхню.

У зв`язку з аварією, що привела до численних жертв, 22, 23 і 24 березня в Кузбасі оголошена жалоба. У ці дні на всій території області будуть приспущені державні прапори РФ і прапори Кемеровської області. Скасовані всі розважальні заходи, повідомлять NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «На шахті "Ульянівській" загинули 20 керівників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути