понеділок, 19 вересня 2011 14:08

На порносайті захисників тварин буде фото та відео з катованими тваринами

На порносайті захисників тварин буде фото та відео з катованими тваринами

"Люди за етичне поводження з тваринами" (організація РЕТА) запускають порносайт. Цей сайт і його наповнення сама організація називає порнографічними.

Відвідувачі порносайту PETA спочатку будуть спостерігати на своїх моніторах уже відомі піар-матеріали разом з новим порноконтентом, а потім побачать знімки, що показують "неетичне поводження з тваринами", і одне зняте прихованою камерою відео того ж змісту. Тобто, відвідувачі будуть споглядати новий XXX-контент і стару рекламу PETA, а потім побачать фото і відео з катованими тваринами.

Потім відвідувачам запропонують посилання на вегетаріанські та веганські рецепти та поради про те, як почати нове життя.

Однак, є побоювання, що планований порносайт хоч і не буде заражений шкідливим програмним забезпеченням, але може виробити в своєї (підліткової) аудиторії умовний рефлекс: або оголені жінки будуть викликати в неї ту саму реакцію, що й катовані тварини, або навпаки.

PETA багато критикують за експлуатацію жінок заради порятунку тварин; так, директор програми гендерних і сексуальних досліджень Прінстонського університету (США) Джілл Долан називає її прихильників ретроградами та неандертальцями за використання в агітації виключно жінок.

Організація раніше повідомляла про те, що для просування своїх ідей про вегетаріанство, вона буде використовувати просування на власному порносайті та вже зареєструвала домен для сайту в спеціальній "порнографічній" зоні .ххх.

Зараз ви читаєте новину «На порносайті захисників тварин буде фото та відео з катованими тваринами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути