Ексклюзиви
середа, 11 червня 2008 09:03

Памела Анедерсон продає своє шикарне авто заради PETA (ФОТО)

 

Памела Андерсон говорить, що вона - "жахливий водій." І PETA, її улюбленій організації з захисту прав тварин, потрібні гроші.

От чому зірка розмістила свою 2000 Dodge Viper на аукціоні у минулі вихідні.

Пем каже: "Я працюю з PETA протягом 15 років. Вони - мої найкращі радники. З ними, я бачу реальні результати."

Люди за етичне поводження з тваринами, PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) - організація, що захищає права тварин.

Заснована в 1980 році як організація некомерційного характеру. Головний офіс знаходиться в Норфолці, штат Вірджинія (США), інші представництва - у Великій Британії, Індії, Німеччині, Азії і Нідерландах. Близько мільйона чоловік підтримують організацію або є її членами. У всьому світі для PETA працюють близько ста чоловік.

PETA вважає, що тварини мають права і заслуговують того, щоб їх головні інтереси були враховані, незалежно від того, чи вигідно це людям. Так само як і ви, вони здатні страждати і прагнуть діяти самостійно. Отже, вони не можуть просто вважатися "нашими" для використання в їжі, одязі, розвагах, експериментах, або в будь-яких інших цілях.

PETA здійснює свою роботу за допомогою розповсюдження інформації, розслідувань жорстокого поводження з тваринами, досліджень, порятунку тварин, законодавства, спеціальних заходів, залучення знаменитостей і акцій протесту.

Зараз ви читаєте новину «Памела Анедерсон продає своє шикарне авто заради PETA (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути