понеділок, 22 серпня 2011 16:11

Через порносайт захисники тварин пропагуватимуть свої ідеї

Через порносайт захисники тварин пропагуватимуть свої ідеї

Відома своїми нестандартними акціями організація PETA (People for the Ethical Treatment of Animals, "Люди за етичне поводження з тваринами") продовжить дивувати. Борці за права тварин підтвердили, що мають намір використати для просування своїх ідей в маси порносайт.

Як підтвердили в PETA онлайн-виданню The Huffington Post, домен для сайту в спеціальній "порнографічній" зоні. хxx уже зареєстрований. "Ми живемо в світі цілодобових новин і переконались: різні пікантні акції часто стають найбільш ефективним способом донести наші ідеї до певної аудиторії", - зазначила прес-секретар PETA Лінді Райт.

Кілька років тому організація прославилась завдяки кампанії проти використання натурального хутра, в якій використовувались фотографії оголених знаменитостей. Слоганом акції була фраза: "Я краще роздягнуся, ніж буду носити хутро".

Проте новий порносайт буде присвячений пропаганді веганізму, тобто відмови від м'яса та інших продуктів тваринного походження на користь овочів. За словами Райт, PETA хоче "привернути увагу людей, підштовхнути їх до обговорення поточної ситуації і, нарешті, змусити діяти". "Кращий спосіб допомогти максимальному числу тварин - не їсти їх", - нагадує Райт.

Організація поки не визначилась, якого роду матеріали з'являться на сайті. Швидше за все, там будуть еротичні фото й ролики за участю знаменитостей. Але не виключено, що PETA не погребує і контентом користувачів, тобто аматорською порнографією. У кожному разі, фігурувати на сайті будуть "люди, які виключно віддані справі допомоги тваринам і які готові піти на все, щоб привернути увагу до долі "братів наших менших".

Порнографічні матеріали, що дозволяють майбутньому peta.xxx не виділятись на тлі "сусідів" по домену, будуть не єдиним контентом на сайті. Швидше за все, там також буде розміщено інформацію про "жахливі" умови утримання тварин і птахів на сільгосппідприємствах по всьому світу.

Зараз ви читаєте новину «Через порносайт захисники тварин пропагуватимуть свої ідеї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути