четвер, 03 вересня 2009 16:48

На Полтавщині запобігли кривавому злочину

На Полтавщині запобігли кривавому злочину
Працівники Управління боротьби з організованою злочинністю ГУ МВС України в Полтавській обл. затримали десятьох учасників злочинного угруповання, які розробили та реалізували план нападу на двох мешканців Полтавської обл., з метою заволодіння їхніми грошима, отриманими від продажу квартири, повідомляє прес-служба МВС України.

В результаті оперативно-розшукових заходів працівники міліції встановили замовника злочину - 24-річного уродженця Грузії, мешканця Дніпропетровської обл. Згідно з розробленим ним планом, водій служби таксі повинен був обслуговувати батька і сина, які укладали угоду з продажу нерухомості, та інформувати замовника злочину про те, куди вони пересуваються. Після отримання потенційними потерпілими грошей, "таксист" повинен був інсценувати поломку машини поблизу їхнього селища і, таким чином, змусити пасажирів дістатися до свого помешкання пішки. Працівники міліції розробили план запобігання цьому злочину, блокувавши можливе місце його скоєння.

Слідчим управлінням Головного управління МВС України в Полтавській обл. порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст.187 "Розбій" Кримінального кодексу України, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині запобігли кривавому злочину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути