Ексклюзиви
вівторок, 17 серпня 2010 10:32

На Полтавщині невідомий з факелом підпалював траву

На Полтавщині невідомий з факелом підпалював траву

Співробітники управління Міністерства внутрішніх справ у Полтавській області затримали двох підозрюваних у підпалюванні лісу в Кременчуцькому і Полтавському районах Полтавської області.

"Сьогодні молоді люди, які проїжджали поруч, побачили, що якийсь чоловік бігає з факелом і спеціально підпалює траву. Вони передали цю інформацію посту, який був неподалік, і солдати внутрішніх військ затримали його", - повідомив голова обласної державної адміністрації Олександр Удовиченко.

Наразі тривають слідчі дії і вирішується питання про порушення кримінальної справи.

"Виразно затриманий нічого не відповідає, будемо розбиратися. Але це факт того, що є конкретна особа щодо підпалу", - сказав Удовиченко.

За даними МНС, другий подібний випадок стався біля села Терентьєвка Полтавського району. Очевидці, які проїжджали біля лісу, помітили дим, який піднімався над деревами, а потім помітили чоловіка, який підпалював лісову підстилку.

Полтавчани звернулися до найближчого міліцейського посту, і палія затримали працівники міліції. При цьому, підпалюючи лісову підстилку, затриманий спровокував пожежу біля залізниці на загальній площі 1 гектар.

Нагадаємо, раніше генеральний прокурор Олександр Медведько під час зустрічі з Президентом Віктором Януковичем заявив, що в Дніпропетровській області за фактами підпалів порушено чотири кримінальні справи, а міліція затримала підозрюваних.

Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині невідомий з факелом підпалював траву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути