вівторок, 01 березня 2011 10:48

На "Олімпійський" вже завезли обладнання для фаст-фудів

На НСК "Олімпійський" завезено устаткування для об'єктів швидкого харчування. 45 кіосків фаст-фудів, розташованих на другому і третьому рівнях стадіону в місцях основних пішохідних зон, обслуговуватимуть протягом матчу понад 54 тисяч осіб

"Наявність об'єктів швидкого харчування є загальносвітовою практикою і однією з вимог УЄФА до стадіонів класу "Еліт". Концепція стадіонного фаст-фуду дозволяє надати якісну і різноманітну їжу в максимально стислі терміни для десятків тисяч уболівальників і гостей стадіону під час матчів та інших масових заходів", - йдеться у повідомленні прес-служби стадіону.

Всього в пунктах швидкого харчування НСК "Олімпійський" буде використано 2336 одиниці інноваційного технологічного устаткування, зокрема: конвеєрні двоярусні печі для піци високої продуктивності, фритюрниці, фрай-топи.

Адміністрація стадіону стверджує, що для забезпечення їжею на будь-який смак і позбавлення глядачів від стояння в довгих чергах на "Олімпійському" будуть представлені фаст-фуди декількох видів залежно від запропонованого меню: піца, картопля фрі, сосиски гриль, випічка, гарячі супи та напої.

Технологічне обладнання кожного кіоску орієнтовано на основну страву, але підібрано таким чином, щоб можна було легко варіювати меню індивідуально для кожного конкретного заходу на стадіоні.

Крім того, всі кіоски будуть обладнані паро-конвекційними печами, які дозволяють істотно розширити меню і включити в асортимент здорову їжу - приготувати смажені страви та страви на пару без використання жирів. У паро-конвекційних печах можна готувати все - від круасанів і овочів до рибних і м'ясних страв.

У повідомленні також сказано, що устаткування спроектовано для довгого інтенсивного використання і відрізняється підвищеною надійністю завдяки унікальній внутрішній конструкції з нержавіючої сталі. Ще одна особливість всього обладнання - енергозберігаючі пристрої модулів, які дозволяють значно економити енергію.

Зараз ви читаєте новину «На "Олімпійський" вже завезли обладнання для фаст-фудів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути