Ексклюзиви
пʼятниця, 03 грудня 2010 11:32

На Новий рік за 100 тисяч можна орендувати приміщення столичної мерії

На Новий рік за 100 тисяч можна орендувати приміщення столичної мерії

Новий 2011 рік можна зустріти по-особливому, відмовившись від "домашніх" олів'є і шампанського, натомість відчувши себе можновладцем.

У Києві пропонують на одну ніч орендувати приміщення в мерії, Верховній Раді, СБУ, Українському домі чи Федерації профспілок, пише "Сегодня".

Щоправда, коштує таке задоволення близько 100 тисяч, і бронювати потрібно вже зараз.

Так, в інтернеті з'явилися оголошення про те, що можна зняти для корпоративу на 400-500 осіб колонний зал КМДА.

За словами Володимира, телефон якого був під оголошенням, це буде коштувати до 100 тисяч гривень, плюс обслуговування й фуршет.

"З артистами домовляйтеся самі", - сказав він.

Щоправда, офіційно в мерії це заперечують, що здають зал в оренду, але якщо представитися замовником, відразу описують всі переваги колонного залу, відзначає видання.

"А ви із серйозної компанії? А то ми ж не кафе на Борщагівці, а все-таки мерія!" - сказала чиновниця з управління внутрішньої політики.

Для того, щоб орендувати зал, за її словами, треба написати листа у мерію і вказати, "що готові заплатити благодійний внесок".

Можна орендувати і їдальню Верховної Ради, але поміститься там не більше 50 осіб. За словами працівниці їдальні, кафетерій часто замовляють під корпоративи, однак скільки це може коштувати вона не знає.

"Такі питання вирішуються тільки через своїх. Я навіть не знаю, скільки вони просять за свято тут", - сказала жінка.

Український дім здають в оренду увесь, але коштує це як мінімум 1 тисячу гривень з людини за умови компанії у півтисячі.

"Якщо вас буде близько 500 осіб, і ви знімете не тільки наше приміщення, але й замовите все наше обслуговування - ресторан, офіціантів, охорону й новорічну програму, то прийдеться заплатити не менш 1 тисячі гривень за одну людину - така ціна була в нас на минулий Новий рік", - розповів співробітник відділу оренди Українського дому Михайло.

Будинок культури СБУ коштуватиме не менше 800 гривень за годину, а програму й кухню, доведеться замовити окремо. Отже тим, хто захоче кілька годин побути "наближеним" до СБУ, доведеться викласти близько 5 тисяч.

Приблизно такі ж ціни і в Будинку профспілок на Майдані.

Зараз ви читаєте новину «На Новий рік за 100 тисяч можна орендувати приміщення столичної мерії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути