Ексклюзиви
четвер, 02 грудня 2010 17:46

Олег Скрипка проводить кастинг на роль Святого Миколая

Олег Скрипка проводить кастинг на роль Святого Миколая

Вчора, 1 грудня Олег Скрипка відкрив 3-й щорічний фестиваль "Різдвяна країна мрій". Він проходитиме на території культурно-розважального центру "Мамаєва Слобода".

"Я давно хотів об'єднати всі українські новорічні свята в один фестиваль. Цього року мені це вдалось. Люди повинні згадати, як треба веселитись", - сказав Олег Скрипка.

Фестиваль проходитиме 6 днів.

"8 грудня ми відкриємо на "Мамаєвій Слободі" резиденцію Святого Миколая. Зараз проводимо кастинг на його роль, - продовжив Скрипка. - Будемо випікати в печі медові пряники та "миколайчики", а 19 безпосередньо в день Святого Миколая він буде роздавати подарунки й гратись дітьми".

На Різдво організатори обіцяють вертеп під приводом Тараса Компаніченка й виступ Олега Скрипки та "Ле Гранд Оркестра".

"На Старий новий рік казкар Сашко Лірник розкаже про різдвяні дива, потім всі разом будемо співати колядки а на Василя, 14-го січня проведемо майстер-клас засівання й співання щедрівок", - додав Скрипка.

19 січня організатори "Різдвяної країни мрій" пропонують покупатись в ополонці озера Красавиця, виконуючи давні козацькі обряди.

"В Україні найкраще з усієї Європи збереглись традиції святкування Новорічних свят. Цього року ми будемо їх святкувати організовано", - підсумував Скрипка.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Олег Скрипка проводить кастинг на роль Святого Миколая». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі