субота, 14 серпня 2010 12:48

Олег Скрипка "сплавив" тюнингований "запорожець" за 20 тисяч (ФОТО)

На днях у столичному клубі "Olmeca Plage" у Гідропарку співак Олег Скрипка влаштував аукціон. На продаж виставив "запорожець", який знімали у новому кліпі гурту ВВ "Відпустка".

"Запорожець" – це наша українська гордість. Перед зйомками кліпу зателефонував своїм друзям-байкерам і попросив у них оригінальний "запорожець" із хутряним кермом. Через тиждень вони зателефонували, сказали виглянути у вікно. Там стояло дві машини", - розповів кореспонденту Gazeta.ua Олег Скрипка.

"Запорожець" пофарбували у жовтий та блакитний кольори, відрізали дах та двері. Тюнинг робили у запорізькій фірмі "Hot Rod Factory".

"Ми занизили борта, щоб у машину було легко потрапити. Викинули переднє сидіння біля водія, щоб там можна було стояти. Машина на ходу, розвиває швидкість до 70 кілометрів на годину", - розповів директор тюнингової фірми Олександр Мозговий.

За 20 тис. грн "запорожець" придбав головний акціонер компанії DEOL Partners Олексій Олексенко. Він приїхав до клубу на моторній яхті "Монте Карло 37". Разом з ними була його дружина та Наталія Кличко. Казали, з ними прибув і Віталій Кличко. Та він залишився на яхті, бо не хотів спілкуватися з журналістами.

Фото: Ольга Камєнєва/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Олег Скрипка "сплавив" тюнингований "запорожець" за 20 тисяч (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути